Szuhár Csilla – fejvadász

Duplázd meg a fizetésed!

Eddig 3 éven át,  3 alkalommal utasítottam el ennek a cégnek az ajánlatát, de most 2019 októberében olyan csavar van benne, amin én is elgondolkodtam, és a kettőből egyet elfogadtam!
Olvasd végig figyelmesen, mielőtt elhamarkodottan döntenél!

fontos

Hogyan tudod megcsinálni?

Miért “fejvadászkodok”?

Azért mert kaptam 2 ajánlatot egy 10 éves múlttal rendelkező amerikai cégtől, amely 1,48 milliárd dollár forgalmú, és abba a szűk gazdasági elitbe tartozik, mint az Apple, Amazon, Google, ebay, akik 6 év, vagy annál rövidebb idő alatt érték el az 1 milliár dolláros forgalmat.
Az egyik ajánlatukat kicsi gondolkodás után elfogadtam, mert azért ritkán kínálják meg az embert egy ilyen elit csapat ajánlatával.
A cég nem ismeretlen itthon sem, hiszen a magyar piacon is jelen van kb. 4 éve. De eddig én mindig nemet mondtam, vagy három alkalommal is, amikor valamelyik munkatársuk megkeresett, mert az, amit mondtak teljesen más volt, mint ez a mostani ajánlat.
Most megtört a jég, mert az egyik vezetőjük olyan  üzleti ajánlatot tett, ami gyökeresen más, mint amit eddig a cégről hallottam, tudtam.

Az egyik ajánlatukban az szerepel, hogy megduplázzák a valaha volt legmagasabb volt fizetésemet!

Ezen azért már érdemes elgondolkozni!
Fel akarják futtatni Európát, és erre van jó sok millió dollárjuk.

Ez az oka, hogy az egyik ajánlatukat elfogadtam, és ez az oka, hogy most “fejvadászkodok”, és a segítségedet kérem.

Tudod, hogy én évtizedek óta MLM rendszerekkel foglalkozom, és az utóbbi években kidolgoztuk a Jobb Agyféltekés Online Marketinget, amely hagyományos vállalkozások, és MLM rendszerek is használják.
Nyilván ezért is kerestek meg az ajánlatukkal.

Mit tud ez a cég?

A céget úgy hívják, hogy Jeunesse és a DSA lista 13. helyén áll. Egy különleges, fiatalító termékcsalád programjuk van, melyben kozmetikumok, és étrendkiegészítők is vannak, mind-mind a legmagasabb minőségi szint. De nem ez a lényeg.
Általában nem saját fejlesztésük, hanem megveszik a jogait olyan profi fejlesztéseknek, amelyek kutatóit Nobel díjra javasolják. Tehát az eredményeik igen meggyőzőek.
Ennek ellenére, amint azt már írtam is, az elmúlt években már 3x utasítottam vissza ezzel kapcsolatos megkereséseket, azért mert nem akartam termék MLM-el foglalkozni. Most sem akarok, figyelj, mert Neked sem ezt ajánlom!

A mostani két ajánlatuk teljesen más, mint korábban, ezért a kettő közül az egyikre, nem tudtam nemet mondani, elfogadtam.
Mégpedig azért fogadtam el, mert az ajánlat egy szenzációs matematikai modell alapján, abszolut az üzletre van kihegyezve.
Ez az ajánlattevő csoport a cégen belül nem árul, nem értékesít termékeket, csak a saját fogyasztásra épít, viszont a csapattagok már az első hónapokban mégis millió fölött tudnak keresni. (Egy hete mondtam igent, és már a számlámon van 150.000 Ft, meg tudom mutatni, ha szeretnéd.)
Ami meggyőzött, a döntésemben, hogy itt a csapat tagjai nem titkolják, hanem ha kéred, megmutatják a jutalékukat, az irodájukat. Semmi kamu, tiszta világos üzlet, ami pénzt tesz a zsebedbe. (Nem is keveset!)
Szóval ezért fejvadászkodok, és ezt a dupla fizetést  ajánlom Neked is!

Kit keresek?

 • Olyan MLM-est, vagy Sales-est keresek, aki hajlandó 1-6 hónap munkát beletenni egy üzleti modellbe, ami, ha a modellt követi, már az első hónapban 1.8 millió forintot termel.
 • Képes a cég megduplázni, megháromszorozni a bármikori korábbi fizetésed!
  Tehát:
 • Olyan jövendő munkatársakat keresek, aki rászán egy 1 óra hosszát, hogy meghallgassa miről van szó, hogyan lehet 15-30 milliót megkeresni, és utána dönt.
 • Olyat keresek, aki a mostani cégével, vagy jövedelmével elégedetlen, legyen MLM-es, biztosítós, ingatlanos, vállalkozó, alkalmazott, vagy akár háziasszony.

Mi a teendő?

Szóval, ha te ilyen vagy, jelentkezz és elmondom a feltételeket.
Ha nem vagy ilyen, vagy tele van a hócipőd már az emberekkel, vagy nem akarsz 15-30 milliót megkeresni egy év alatt, akkor csak jelezd, hogy nem érdekel a dolog. nekem ezt is egy fontos információ, amit előre is köszönök.
Viszont megkérlek arra, hogy szólj olyanoknak, akiknek mondjuk fél éven belül 2-8 millió jól jönne, mondjuk egy hitel kifizetéséhez, egy autócseréhez, vagy éppen autó vételhez, vagy egy klassz karácsony megrendezéséhez, vagy olyan utazáshoz, amit eddig nem engedhetett meg magának.

Köszönöm, ha jelentkezel, köszönöm, ha meghallgatsz, és azt is köszönöm, ha tudsz segíteni másoknak egyenesbe kerülni.

Tehát a lényeg:

 

 • lehetsz saleses
 • lehetsz MLM-es
 • lehetsz biztosítós,
 • lehetsz ingatlanos,
 • vállalkozó
 • alkalmazott,
 • vagy háziasszony

Egy a lényeg:

 • Akarj változtatni az életeden
 • Legyél nyitott az új dolgokra
 • Szánj rá egy órát az életedből
 • Duplázd meg a fizetésed!

Nem mindegy mikor!

Fontos!

Nem mindegy mikor hallgatod meg ezt az ajánlatot!
Ebben a hónapban alapból mindenért dupla jövedelem jár!

Duplázd meg a fizetésed most!

Vedd el a részed Te is ebből az 1, 46 milliárd dollárból!

Add meg a neved és a telefonod, hogy felhívhassunk!