Üdvözlünk!
Köszönjük, hogy érdeklődsz!

Ezen az oldalon részletesebb, és hosszabb videókat találsz annak érdekében, hogy meg tudd hozni a számodra legjobb döntést!  

Ne siess, szánd rá az idődet, mert lehet, hogy ez lesz a jövőben az utad!

DuoLife Bemutató

Ez a videó egy komplett webkonferencia anyagát tartalmazza. Beszélünk benne a cégről, a termékekről, a kifizetési modellről és persze arról, hogy miért a Duolife és nem más cég, miért ezek és nem más termékek és miért a softmarketing és nem más üzleti modell. Valamint megmutatjuk azt is, hogy hogyan építkezz annak érdekében, hogy biztosan sikeres legyél ebben az üzleti modellben.
A videó nézési ideje: 57 perc

A Softmarketing 7 szabálya

Mi az a Softmarketing? Ebben a videóban a Duolife cég egyik tulajdonosától hallhatod, hogy mely 7 pontban határozták meg ennek az új üzleti modellnek a lényegét, valamint megtudhatod, hogy mit jelent az, hogy nyitott platform.

A Videó nézési ideje:

Dr. Piotr Kardasz kutató. 20 éves kutató munka eredménye a termékcsalád!

Ebben a videóban a termékek atyja beszél a kutatásról, az elveiről, a gyártási technológiáról és arról, hogy mi az, ami miatt ezek a termékek egyediek a piacon.
A videó nézési ideje: 57 perc

Ezek a termékek összhangban vannak az ember biológiai órájával. Vajon, ez miért fontos?

Dr. Lakos Gábor orvos beszél

Orvosi Nobel-díj 3 amerikai orvosnak a cirkadián ritmus pontos leírásáért.
Ebben a videóban a cirkadián ritmus és a Duolife termékek összhangjáról beszél Dr Lakos Gábor, valamint arról, hogy miért különlegesek és egyediek a Duolife termékek.

A Videó nézési ideje: 1 óra 05 perc

Most már minden fontosat láttál és hallottál ahhoz, hogy el tudd dönteni a következő lépésedet!

Bárhogyan is döntesz, az számodra jelenleg a legjobb döntés lesz!

Ez nem az én utam, leiratkozom

Az e-mail címedre küldött levelünk alján megtalálod a leiratkozás lehetőségét. Tehát, akár most, vagy ha a későbbiekben bármikor úgy gondolod, hogy ez nem a Te utad, nyugodtan menj oda, és iratkozz le.

Köszönjük, hogy eddig is velünk voltál.