+36 30 961 7805 szuhar.csilla@gmail.com
Oldal kiválasztása

kollagén - Facebook

Sokan a fiatalságot tekintik a legfőbb vonzerőnek.
Ez ősi ösztön!

A jóhír számodra az, hogy nem muszáj fiatalnak lenned, elég ehhez a fiatalság látszata.

A kollagén egy különleges, “titokzatos” anyag. Van aki az “örök ifjúság” italának egyik összetevőjeként emlegeti. Nyilván van benne túlzás, de ha azt vesszük, hogy képes a ráncos bőrünket kisímítani, vagy a megkopott ízületeinket “megfiatalítani”, akkor bizony nem járunk messze az igazságtól.
Végre egy nagyon finom, hatékony és bárki számára megfizethető, csodálatos készítmény!


Miért fontos a kollagén ital?

kollagén-3„A kollagén,  a bőrnek a strukturális szerkezetét javítja, felületét szilárddá és puhává teszi. Az emberi szervezet ugyan természetes úton is képes a kollagént előállítani, de az öregedéssel ez a kollagén termelés lelassul, így a bőrünk elveszíti rugalmasságát.
Kollagént étrend kiegészítő formájában is beszerezhetünk, így pótolhatjuk legegyszerűbben a hiányzó mennyiséget.

Nagyon sok fajta kollagén kapható a kereskedelemben.
Vannak porok, vannak bogyók formájában, vannak állati és növényi eredetűek.

Mi egy különleges, növényi és tengeri összetevőjű folyékony kollagént ajánlunk, a DuoLife cég előállításában, és forgalmazásában.”
Dr. Piotr Kardasz professzor 
a folyékony Kollagén atyja

Kiknek ajánljuk 25 év alatt?

 • Sportolóknak, táncosoknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, mert az ő ízületeik, ínszalagjaik, izmaik fokozott terhelésnek vannak kitéve. A kollagén segít megtartani a rugalmasságot, és a hyaluronsav pedig kenőanyagként közreműködik.
 • Olyanoknak, akiknek a családjában sokan küszködnek ízületi problémákkal, ők hajlamosabbak ezekre a betegségekre, nem árt megelőzni azokat!
 • Olyanoknak, akik különböző bőrbetegségekkel küszködnek, pl. pszoriázis, ekcéma stb.
 • Olyanoknak, akiknek törékeny a körmük, vékonyszálú a hajuk.
 • Olyanoknak, akik fogyni szeretnének, vagy fogyás után szeretnék bőrük rugalmasságát visszanyerni. A kollagén és hyaluronsav komplex megspékelve a felszívódáshoz nélkülözhetetlen természetes vitaminnal, segít megtartani, vagy visszanyerni a bőr és kötőszövetek rugalmasságát.
 • Akik szeretnének gyorsabban meggyógyulni egy balesetből vagy sérülésből.

Kinek ajánljuk 25 év felett?

 • Mint 25 éves kor alatt “+”
 • Olyanoknak, akik lassítani szeretnék a szervezetük öregedési folyamatait, mert 25 éves kor után a szervezetben a kollagén termelése csökken, 40 éves korra már csak 50%50 éves korra pedig a termelés 90%-át elveszítjük. 
  Mint írtuk az elején, a legfőbb vonzerő a fiatalság, de a jó hír az, hogy nem kell fiatalnak lenni, elég annak látszani!
 • Olyanoknak, akik csont, porc, ízületi problémákkal küzdenek, mert ez a kollagén megoldást jelenthet a fájdalmas és gyulladt ízületekre.
 • Olyanoknak, akik szeretnék megőrizni bőrük telítettségét és rugalmasságát, manökenek, színészek, politikusok, TV-s szakemberek, celebek, vagy csak ígényes nők és férfiak (akik szeretnék csökkenteni a ráncok kialakulását, vagy a már kialakult ráncok mélységét)
  A hyaluronsavnak óriási jelentőséget tulajdonítanak. De…..a hyaluronsav a sejtekben csak megköti a vizet, így csökkentve a ráncok mélységét. Kollagén nélkül azonban csak „lufi”, mert amikor a hyaluronsav mennyisége csökkenni kezd ismét, akkor a ráncok visszajönnek. A tartósságot a kollagén biztosítja, mely, mint egy rugalmas háló, beszövi a területet.
 • Olyanoknak, akik a hangjukkal dolgoznak, pl. színészek, énekesek.
 • Olyanoknak, akik egy műtétből, csonttörésből, égésből, valamint a szervezetet ért bármilyen sérülésből kívánnak gyorsabban felépülni. A kollagén/hyaluronsav kombináció elősegítheti a gyorsabb gyógyulást, a gyulladt területek gyorsabb regenerálódását.
  Pl. egy sportolónak nem mindegy, mikor térhet vissza a sportágához!

A folyékony Kollagén, a csontok, ízületek, bőr, haj és körmök egészségéért.

A Wikipédia szerint:
“Fontos szerepet játszik a sejtek közötti tér, extracelluláris mátrix felépítésében,a csontok rugalmasságában, a porcszövet felépítésében. Strukturális fehérje, mely vízben gyakorlatilag oldhatatlan, azonban savakkal és lúggal oldható.” 

100% FREE GMO

 • A génmódosítást, peszticidek és herbicidek használatát határozottan elutasítjuk.
 • Magas hőmérsékleten történő hőkezelést és mindenfajta tartósítószert kiiktattunk.
 • Kizárólag természetes alapanyagokat használunk, melyek a világ ökológiailag tanúsított területeiről származnak.
 • 100%-ban természetes üvegtartályok, melyek hő- és UV védelemmel ellátottak.
 • IHHP technológia a gyártásban.
 • Németországi minőségellenőrzés, saját gyárban történő gyártás.

Komplett alkotóelemek!

 • Csak teljes, természetes, szerves eredetű alkotóelemeket használunk, biológiai hátterükkel együtt.
 • Glutén és laktóz érzékenyek is fogyaszthatják.

Kollagén ital összetevői

 • tengeri kollagén (nagyon hasonlít az emberi kollagénhez, így képes tökéletesen beilleszkedni az emberi szervezetbe)
 • acerola, vagyis Barbados-meggy (a természetes C vitamin forrás, mely nélkül nem működik a kollagénszintézis)
 • mezei zsurló (flavonoidok, kálium és szilicium forrás)
 • chondroitin (az izületi felszín regenerálásáért)
 • csalánlevél (a kollagén szerkezeti alapjának stabilitásáért)
 • bambusz hajtás (a sziliciumért, az A- és E vitaminért)
 • mangó (a magniferrin tartalmáért, mely megóvja a bőrt az UV sugárzástól)
 • hyaluronsav (a hidratáltságért és az öregedési folyamatok lassításért)
 • glükozamin-sulfát (csontok és porcok egészségéért)

1 üveg kollagén tartalma: Nettó mennyiség 750 ml /26,4 fl  oz
(1 üveg/1 havi adag)

Fogyasztási javaslat:

25-50 ml étkezés előtt.

(Ne lépje túl a javasolt napi mennyiséget)


Akik a kollagént fogyasztják, rendszeresen vásárolják ezeket a termékeket is!

Collagen testápoló

kollagén testápolóA testvaj és a hyaluronsav három típusának különleges kombinációja, melyek hatását tudományos kutatások igazolják, és melyek a forradalmi HyalTri 24/7 Nutri-Form™. Formulába vannak zárva.
A hálósított hialuronsav innovatív, erős vízfelszívó tulajdonsággal rendelkező formája helyi „bőrkitöltőként” működik, ezáltal növelve a kollagénrostok és a bőr rugalmasságát.
Tökéletes kiegészítője a szervezetet belülről tápláló Kollagén italnak.


ProStic

Különlegesen válogatott, egyedül álló összetétele biztosítja a gyors és hatékony felszívódást, az izmok, izületek és csontok megfelelő tápanyagellátását.
Nélkülözhetetlen azoknak, akik mozgásszervi panaszokkal, porckopással, fájdalommal, izomkötöttséggel küszködnek.
Valamint, a fent felsorolt problémák esetén, elhagyhatatlan kiegészítője a kollagén italnak.


Speciális kollagén csomagok azoknak, akik gyors és természetes megoldást keresnek! 

# Sport

Komplex módszer megoldandó problémákra:

sport kollagénA rendszeres testmozgás az egyik legfontosabb, meghatározó eleme a lakosság egészségének és egészséges életmódnak. A fizikai terhelés fontos, de bizonyos kockázatot rejt magában. A sportsérülések a nem megfelelően elvégzett mozdulatokból, rosszul kiválasztott gyakorlatokból, nem megfelelő terhelés – gazdálkodásból és az egyes gyakorlatok közti szünetek hiányából alakulnak ki. A sportban a táplálékkiegészítők hozzájárulnak a regenerálódás felgyorsításához, és a test teljesítőképességének növeléséhez. Ajánljuk a sportolók különleges igényeihez kifejlesztett étrendkiegészítők fogyasztását. Olyan hatóanyagok bevitelét teszik lehetővé, amelyek pozitívan hatnak a teljes szervezet működésére, amelyek az adott sportágtól függően bioaktív hatóanyagokat tartalmaznak.

A csomag tartalma: 

1db – Vita C (750 ml),
1db – Aloe Vera (750 ml),
1db – Collagen (750 ml),
1db – ProStik (60 kapszula),
1db – ProSelect (60 kapszula),
1db – DuoLife Chlorofil (750 ml),
1db – DuoLife Day és Night (Day 750 ml + Night 750 ml),
1db – RegenOil Folyékony Arany (25


# Szépség

Komplex módszer megoldandó problémákra:

kollagen-szépségA szépség és fiatalság megőrzése már az ókorban is kérdések elé állította a tudósokat és kutatókat. A régi kutatások képezik alapját annak a mai elgondolásnak is, hogy a megjelenésünk nagymértékben függ napi étrendtől. A vitaminhiány és a nyomelemhiányos étrend nagyon gyorsan visszatükröződik a külső megjelenésünk romlásában. Az utóbbi években nagy érdeklődést keltenek a bőröregedés és annak megelőzésével kapcsolatos módszerek. A kutatók figyelme a biológiai öregedés idejére irányult, amely azt jelenti, hogy az idő elteltével a szervezet reakcióképessége csökken a környezeti stresszhatásokkal szemben. Így a szervezetünk belső egyensúlya elvész és ennek eredményeképpen megjelenik a törékeny és száraz haj, a bőr szürkésedése és a körmök gyakoribb töredezettsége. A szervezetnek szüksége van belülről pótolni a szükséges vitaminokat és nyomelemeket. A szervezetünk ilyen igényét megfelelően teljesítik a DuoLife válogatott termékei, amelyek a Szépség Csomagban egységben táplálkozási kozmetikumokként fejtik ki hatásukat, javítva a szervezet működését, elősegítik a haj, bőr és körmök állagának javulását.

A csomag tartalma: 

1db – Collagen (750 ml),
1db – Aloe Vera (750 ml),
1db – ProDeacid (60 kapszula),
1db – DuoLife Chlorofil (750 ml),
1db – Vita C (750 ml),
1db – DuoLife Day és Night (Day 750 ml + Night 750 ml),
1db – RegenOil Folyékony Arany (250 ml)


# Regenerálás

Komplex módszer megoldandó problémákra:

regenerálásRegenerálás nem csak a megfelelő pihenéssel töltött idő biztosítása. Az emberi szervezetben az okozott szövet – és szervkárosodás természetes javítófolyamatai mennek végbe. Ezek feladata az, hogy a keletkezett zavarokat minimálisra csökkentsék és alkalmassá tegyék a szervezetet az új körülmények között való funkcionáláshoz. Ez egy összetett folyamat, amely során a legfontosabbak: a regenerálás, a kompenzáció, a rendszer adaptálása a trauma (betegség) miatt megváltozott működési folyamatokhoz. A hatékony regenerálódás sikerének kulcsa éppen ezért a már említett javító folyamatokban felhasznált hatóanyagok biztosítása a szervezet számára. A válogatott DuoLife termékek, melyek a Regenerálás csomag részét képezik, a szervezet megfelelő működéséhez szükséges hatóanyagok és a vitalitás hatékony felépítésének összekapcsolása.

A csomag tartalma: 

1db – Vita C (750 ml),
1db – Collagen (750 ml),
1db – ProStik (60 kapszula),
1db – ProSelect (60 kapszula),
1db – Chlorofil (750 ml),
1db – DuoLife Day és Night (Day 750 ml + Night 750 ml),
1db – RegenOil Folyékony arany (250 ml)


kollagén ital fogyasztása


Szakirodalom:

Wikipédia

Porc erősítő anyagok